Rreth Nesh

ChoCoBa organizohet nga njerez me experience disa vjeçare ne fushen e panaireve. Ne 21-22-23 Qershor 2022 do te zhvillohet edicioni i pare i ketij eventi i cili me siguri qe do te jete event lider ne Shqiperi dhe rajon per sa i perket ketij sektori te ekonomise. ChoCoBa eshte nje vend-takim i trendeve me te fundit, i njerezve vizioneve dhe ideve te tyre. Gjithshtu duke qene qe ky panair eshte B2B por edhe B2C, ChoCoBa do te krijoje mundesine e reagimit final te produkteve te reja ne kohe reale. Kompanite eskpozuese do te jene nga disa shtete gje qe do te japi larmishmeri dhe konkurence te larte, por gjithashtu do te krijoje edhe mundesi unike per shkembime tregtare dhe per zgjerim kryesisht te kompanive te cilat ofrohen si fanchise. Mire se vini ne ChoCoBa 2022.