Delegacione dhe Shërbimi Viza

Individed dhe/ose Delegacionet zyrtare qe kane nevojeper vize hyrjeje ne Republiken e Shqiperise jane te lutur te dergojne nje email zyrtar ne: Info@chocoba.al

Expo Group shpk do te leshoje nje ftese zyrtare per te aplikuar per Vize Hyrje ne Republiken e Shqiperise.

Ne te gjitha rastet jeni te lutur te plotesoni Formen e Aplikimit per Vize e cila do t’Ju dergohet me e-mail pas nje kerkese formale.