Sponsor

Sponsorizimi u jep kompanive ekspozim të paçmuar duke i lejuar ato të arrijnë dhe të lidhen me audiencë cilësore, gjë që shpesh rezulton në rritjen e biznesit.
Sponsorizimet përmirësojnë njohjen dhe reputacionin e një marke sepse ato mbështesin ngjarje specifike për të cilat interesohet audienca juaj e synuar. Si rezultat, klientët e mundshëm e lidhin kompaninë tuaj me ngjarjen ose aktivitetin.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e programit tonë të sponsorizimit, ChoCoBa Expo Ju ofron zgjedhje dhe zgjidhje të ndryshme të cilat do t’i përshtaten më së miri buxheteve dhe tipologjisë së biznesit Tuaj.

Ju lutem kontaktoni si më poshtë për një komunikim direkt rreth Paketës Tuaj të Sponsorizimit.

Email: info@chocoba.al
Tel: +355 67 45 00000


ose Shkarkoni Broshuren e Sponsorit

Mundësi Sponsorizimi