Profili i Ekspozuesve

ChoCoBa eshte i pari event ne rajon ne fushen e Çokollates, Kafes, Pasticerise dhe Brume-Pjekjes (Buke, Byrek, Pizza).
Gjate panairit i cili do te zgjase 3 dite do te gjeni rast te kaloni çaste te bukura midis kompanive te sektoreve te mesiperm ne stendat e te cileve do te kete show gjate gjithe kohes.
Kompanite pjesemarrese ne panair jane te fushave te meposhtme:

Çokollate – Lende te para
Çokollate e konfeksionuar
Çokollatier
Kafe-Pjekës
Distributore te kafes, kafes jeshile dhe çajrave
Pastiçeri
Bonboneri
Embeltore
Akullore dhe Gelato
Biskoteri
Kruasane
Buke – Byrek – Pizza
Karamele dhe produkte sheqeri
Waffles & Krepa
Arredim profesional per Pastiçeri & Bukë-Pjekës
Makineri & paisje
Zgjidhje Teknologjike