Profili i Vizitorëve

ChoCoBa Expo eshte nje panair B2B dhe B2C i nivelit nderkombetar.
Duke qene i profilizuar ne nje sektor te vetem, vizitoret profesionale te ketij eventi jane gjithshtu pjese e te njejtit sektor.
Sidoqofte, panairi eshte i hapur edhe konsumatorin final duke luajtur keshtu nje rol te rendeishem ne marketimin e produkteve kryesisht atyre te rinj.
Vizitoret profesioniste te panairit ChoCoBa jane kryesisht manager/pronare/administrator te Pastiçerive, Furrave te bukes, Picerive, Bar-Restoranteve, Hotele dhe Resorte, Shites me pakice, Ri-Shites, etj.